• Mlečni izdelki

    Iz domačega polnomastnega mleka

Pestrost izdelkov

∼ stalni in sezonski ∼

Pod našimi rokami za vas nastajajo raznoliki okusi jogurtov, skuta, kisla smetana in drugi mlečni izdelki. Najdete jih v samopostrežnih jogurtomatih na dveh lokacijah, kjer so na voljo ves čas vse dni v tednu. Poleti in pozimi pa vam nudimo tudi druge okuse glede na sezonske sestavine. Občasno v ponudbo dodamo izdelke kot so maslo, sir za žar in druge. Obiščite naš jogurtomat in uživajte v okusih.

Jogurti

∼ Fuzija okusov ∼

Razvajajte se z jogurti iz polnomastnega mleka, ki so jim dodane le starter kulture in sadne baze. S svežim okusom in mlečno aromo ter vitamini veljajo za pomemben del uravnotežene prehrane. Stalno so vam na voljo navadni jogurt ter okusi vanilija s čokoladnimi kroglicami, vanilija, stračatela, jagoda in borovnica. Pozimi boste v naših jogurtomatih našli tudi okus pečeno jabolko in sliva-cimet. Poleti pa okus bezeg-limona in malina. Občasno vas presenetimo tudi s čim novim!

Sadni jogurti
Kaki jogurt
Skuta

Skuta

∼ nežne SANJE ∼

Oh, ta mazava, sveža, kremasta skuta. Z visoko vsebnostjo vitaminov, mineralov in beljakovin prinaša ogromno možnosti za uporabo v kuhinji. Jeste jo lahko samostojno ali kot sladico s sadjem, jo uporabite pri peki ali za pripravo okusnih štrukljev. Lahko pa iz nje naredite namaze. Namig: dodajte ji peteršilj, drobnjak, zeleno, česen, čebulo in ustvarite namaz z vrtnimi zelišči. Ali pa vanjo vmešajte čebulo, papriko, peteršilj, poper, timijan, origano, koriander, kumino in repično olje. Ustvarili boste okusen namaz z grškimi zelišči.

Kisla smetana

∼ Svežina polnosti ∼

Za vas ustvarjamo domačo kislo smetano po tradicionalnih postopkih in popolnoma iz polnomastnega domačega mleka. Okus in vonj domače kisle smetane se precej razlikuje od kupljene, zaradi višje vsebnosti mlečnih maščob in uporabe mlečnokislinskih bakterij. Je kremaste in žametne strukture ter se lepo maže - predvsem je odlična izbira za pripravo sladic, slaščic, pa tudi omak, juh, različnih jedi, omak in prelivov.

Kisla smetana

Fermentum

Mlečni izdelki so vam ves čas na voljo v samopostrežnih jogurtomatih. Vas zanima več?

Galerija

okusno!

Kje najdete naše jogurtomate?

∼ Zemljevid ∼